Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig, og du kan altid kontakte os via mail eller telefon.

Nodehuset.dk

  • Telefon: +45 7026 0999 (09:00-14:00 på hverdage).
  • Email: info@nodehuset.dk
  • Landevejen 32 8350 Hundslund (besøg vores showroom)
  • CVR: 35486461

Send en besked

“Nemt og overskueligt”

Om Nodehuset.dk

Hej, jeg hedder Charlotte, og det er mig, der pakker din ordre, snakker med dig i telefonen, svarer på din mail og passer de sociale profiler. Her er ingen indviklede kommunikationsveje. Alt, hvad der foregår hos Nodehuset.dk, går igennem mig.

Og hvem er jeg så?

Jeg er født i 1982 og uddannet cand.mag. i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Jeg har spillet musik, både rytmisk og klassisk, siden jeg var helt lille. Sideløbende med Nodehuset driver jeg webshoppen tinytone.dk, hvor jeg forhandler musikinstrumenter og rytmikredskaber til børn samt voksne, som arbejder med børn og musik/rytmik. Når jeg ikke sidder på kontoret eller står i pakkeriet, har jeg fingrende ude i den virkelige musikverden, hvor jeg underviser på Odder Musikskole i baby- og børnerytmik, klaver, sang og guitar.

Ud over mig selv er der flere vigtige sparringspartnere i dette foretagende; min mand, Thomas, og vores tre børn, Birk, Alma og Lærke. Alle bidrager med lige præcis det, de kan. Thomas er også cand.mag. i musik og musiklærer på Odder Højskole, og ungerne er ret skrappe til hands-on test af begyndernoder. Sammen driver Thomas og jeg også forlaget Højs Nodeforlag. Til daglige får jeg god hjælp i pakkeriet af dygtige Marie, og når der er meget travlt med ordrer, får jeg kyndig hjælp af min søde svigerinde, Karin.

Hos Nodehuset får du personlig betjening, og du kan altid søge råd og vejledning og henvende dig med spørgsmål, forespørgsler eller lignende. Jeg vil meget gerne have input fra mine kunder, så hvis du er på udkig efter en bestemt node, som jeg endnu ikke fører, eller hvis du mangler en god idé til en gave, så ring eller skriv. Du er altid velkommen til at henvende dig med en dobbeltbestilling, hvis du mangler noget fra både TinyTone og Nodehuset.

Fra 2006-2019 gik NodeHuset under navnet Nodeglad.