Ukulele

Viser alle 23 resultater

Viser alle 23 resultater

Ukulele-noder

Ukulele er super sjovt og nemt. Her finder du ny inspiration i sangbøger til ukulele. Skal du undervise, har vi flere gode lærebøger til ukulele også nogle, som egner sig til at lære ukulelespil derhjemme.

Nodehuset har et stort udvalg af nodebøger til ukulele. Du kan finde noder til fingerspil/nodespil samt vokalnoder med becifring og grebstabeller. Vi har ukulelebøger til nybegynderen, der skal lære at spille ukulele enten på egen hånd eller sammen med en ukulelelærer. Vi har også masser af ukuleleskoler til undervisning i ukulele – både til karruselhold /rotationshold eller til soloundervisning i ukulele. For den let øvede eller øvede ukulelespiller findes masser af nye pop/rock-udgivelser, ældre klassikere og meget andet til inspiration og udvidelse af dit eget nodebibliotek.

Nodebøger til ukulele

Ukulelebøger til nybegyndere, let øvede og øvede. Vi har alt i ukulelenoder fra den spæde start på ukulele til det erfarne arbejde med ukulele – solo eller i band-/sammenspilssammenhæng. Hos Nodehuset forhandler vi bl.a. ukulelenoder indenfor følgende kategorier:

  • Ukuleleskoler
  • Playalong (bøger med CD/Download)
  • Noder med tabulatur
  • Melodi med becifring
Ukulelen er et perfekt begynder- og hyggeinstrument, som du kan have med alle vegne. Har du brug for ukulele-inspiration eller grundlæggende kendskab f.eks. en ukulelelærebog? Find alle noder og bøger til ukulele her.